5 tot 10% van de Belgen koken voor hun hond, maar 90% van hen niet goed doen en hebben advies nodig van hun dierenarts

Beantwoord de behoeften van uw klanten wat betreft huisbereide maaltijden

Vetchef is de website voor dierenartsen voor alles wat betreft huisbereide maaltijden. We hebben een eco-systeem ontwikkeld rond huisbereide maaltijden: een recepten rekentool, mineraal-vitaminensupplementen, Omega 3 & 6 oliën en hertengewei tegen tandsteen
playlist_add_check

Bereken een gepersonaliseerd recept

We hebben een algoritme ontwikkeld van recepten voor huisbereide maaltijden in samenwerking met dierenartsen, voedingsdeskundigen en universiteitsprofessoren.
Het houdt rekening met het profiel van de hond voor de energie en met de NRC aanbevelingen voor het voedingsevenwicht.

print

Print het gepersonaliseerd recept

Onze tool maakt het mogelijk om het gepersonaliseerde recept in te downloaden en af te drukken met de gegevens van uw praktijk.
Uw klant krijgt duidelijke en nauwkeurige instructies voor het bereiden van een evenwichtige maaltijd.

local_grocery_store

Verkoop voedingssupplementen

Verkoop in uw praktijk de noodzakelijke voedingssupplementen om complete en evenwichtige huisbereide maaltijden te koken (mineraal-vitaminensupplement, olie voor de omega 3 & 6 en hertengewei tegen tandsteen)

Grote principes van huisbereide voeding

Volledige en evenwichtige maaltijden koken is niet moeilijk. Er moet echter aandacht besteed worden aan bepaalde regels met betrekking tot de ingrediënten en verhoudingen om niet voor tekortkomingen te zorgen.
Uw klanten voorzien van evenwichtige en complete recepten is een goede manier om dat te verbeteren.
Proteïnen
30-60%
Vlees
Vezels
30%
Groenten
Koolhydraten
10-30%
Zetmeelrijk voedingsmiddel
MVS
Mineralen
& Vitaminen
Omega-3&6
Olie
 
Tegen tandsteen
Hertengewei
 

Deze verhoudingen vertegenwoordigen de basisregels, voordat u begint, moet u een aangepast recept maken met onze rekentool.

Oliën, mineralen en vitaminen zijn essentieel voor de gezondheid van de hond. Veel mensen vergeten dit, wat leidt tot tekortkomingen bij hun honden.

Waarom uw klanten aanraden om voor hun hond te koken?

De meeste mensen koken zelf om de kwaliteit van de ingrediënten en de verhoudingen van de recepten te controleren omdat hun hond allergisch of intolerant is voor industriële voeding of omdat hun hond niet langer industriële voeding eet.

Controle over de ingrediënten

Door zelf te koken, kan men de ingrediënten kiezen die rijk zijn aan voedingsstoffen en de kwaliteit en versheid van de ingrediënten bepalen die deel uitmaken van het dieet van de hond.

Allergieën

Meer en meer honden ontwikkelen allergieën door de basisingrediënten van brokken of additieven die aanwezig zijn in industriële voeding. Als de hond huidproblemen of allergieën heeft of geen traditionele brokken verteert, dan is zelf koken een goede oplossing.

Plezier om te eten

Meer en meer honden houden niet van industriële brokken en hebben moeite met eten. Door de hond verse en gevarieerde voeding aan te bieden, krijgt hij een onmiskenbaar plezier van eten.

Hoe een recept maken

Onze rekentool werkt in 3 stappen: maak het hondenprofiel aan, selecteer de ingrediënten en print het recept

1. Maak het profiel van de hond aan

2. Selecteer de ingrediënten

3. Print het recept

Noodzakelijke voedingssupplementen

We hebben een reeks voedingssupplementen ontwikkeld die noodzakelijk zijn om complete en evenwichtige huisbereide maaltijden te koken
Omega 3&6

Omega Mix

De Omega Mix bevat zalm-, koolzaad- en zonnebloemolie om een perfecte balans te bieden tussen omega 3 en 6. Deze olie om toe te voegen aan de maaltijden draagt bij aan de schoonheid van de huid, de vacht, versterkt de hartfunctie, het immuunsysteem en stimuleert de eetlust.

Mineralen-Vitaminen

Nutrimix

Nutrimix is een voedingssupplement dat noodzakelijk is voor huisbereide maaltijden, het bevat alle nodige mineralen en vitaminen, evenals biergist, pre- en probiotica voor de darmflora. Ten slotte balanceert het de Ca/P ratio van de maaltijden.

Tegen tandsteen

Hertengewei

Hertengewei is de enige 100% natuurlijke tandenborstel die dieren respecteert. De hond zal proberen het merg eruit te halen, dat vol zit met voedingsstoffen, wat ervoor zorgt dat het tandsteen van zijn tanden schoon wordt gemaakt.

Wie zijn wij?

90% van de mensen die voor hun hond koken doen het niet op een correcte manier. We hebben deze website gemaakt om huisbereide maaltijden te promoten en mensen te helpen volledige en evenwichtige maaltijden te koken.
pets

Vetchef

Wolfshaegen 2A,
3040 Huldenberg
[email protected]

room_service

Dog Chef

Alex en Alexis richtten ook Dog Chef op, een bedrijf dat verse en natuurlijke huisbereide maaltijden kookt, op maat van de hond en thuis geleverd.
www.dogchef.be
+32 (0) 78 48 40 08