5 tot 10% van de Belgen kookt voor hun hond, maar 90% van hen doet dat op een foute manier en heeft advies nodig van hun dierenarts

Beantwoord aan de behoeften van uw klanten wat betreft huisbereide maaltijden

Vetchef is de website voor dierenartsen voor alles wat betrekking heeft op huisbereide maaltijden. We ontwikkelden een ecosysteem rond huisbereide maaltijden: een rekentool voor recepten, mineralen- en vitaminesupplementen, Omega 3 & 6 oliën en hertengewei tegen tandsteen
playlist_add_check

Bereken een gepersonaliseerd recept

We ontwikkelden een algoritme met recepten voor huisbereide maaltijden in samenwerking met dierenartsen-voedingsdeskundigen en universiteitsprofessoren.
Voor de energie wordt er rekening gehouden met het profiel van de hond, en voor de voedingsbalansen wordt er rekening gehouden met de NRC-aanbevelingen.

print

Print het gepersonaliseerde recept

Onze tool maakt het mogelijk om het gepersonaliseerde recept in Word-formaat te downloaden en af te drukken met toevoeging van de gegevens van uw praktijk.
Uw klant krijgt duidelijke en nauwkeurige instructies voor het bereiden van een evenwichtige maaltijd.

local_grocery_store

Verkoop de voedingssupplementen

Verkoop in uw praktijk de noodzakelijke voedingssupplementen om complete en evenwichtige huisbereide maaltijden te koken (mineralen-vitaminesupplementen, omega 3 & 6 olie en hertengewei tegen tandsteen)

De grondbeginselen van huisbereide voeding

Volledige en evenwichtige maaltijden koken is niet moeilijk. Er moet echter rekening gehouden worden met bepaalde regels in verband met de ingrediënten en de verhoudingen om tekortkomingen te vermijden.
Uw klanten voorzien van evenwichtige en complete recepten is een goede manier om dat te verhelpen.
Proteïnen
30-60%
Vlees
Vezels
30%
Groenten
Koolhydraten
10-30%
Zetmeel
MVS
Mineralen
& Vitaminen
Omega 3 & 6
Olie
 
Anti-tandsteen
Hertengewei
 

Deze verhoudingen geven de basisregels weer. Voordat u kan beginnen, moet u een aangepast recept maken met onze rekentool.

Oliën, mineralen en vitaminen zijn essentieel voor de gezondheid van de hond. Veel mensen vergeten ze toe te voegen, wat voor tekortkomingen zorgt bij de hond.

Waarom uw klanten aanraden om voor hun hond te koken?

De meeste mensen koken zelf om de kwaliteit van de ingrediënten en de verhoudingen van de recepten te controleren, omdat hun hond allergisch of intolerant is voor industriële voeding of omdat hun hond niet langer industriële voeding wil eten.

Controle over de ingrediënten

Door zelf te koken, kan men de ingrediënten kiezen die rijk zijn aan voedingsstoffen en de kwaliteit en de versheid bepalen van de ingrediënten die deel uitmaken van het dieet van de hond.

Allergieën

Meer en meer honden ontwikkelen allergieën door de basisingrediënten van brokken of additieven die aanwezig zijn in industriële voeding. Als de hond huidproblemen of allergieën heeft of geen traditionele brokken verteert, dan is zelf koken een goede oplossing.

Eetplezier

Meer en meer honden houden niet van industriële brokken en hebben moeite met eten. Door de hond verse en gevarieerde voeding aan te bieden, beleeft hij onmiskenbaar eetplezier.

Hoe maak ik een recept?

Onze rekentool bestaat uit 3 stappen: maak het hondenprofiel aan, selecteer de ingrediënten en print het recept

1. Maak het profiel van de hond aan

2. Selecteer de ingrediënten

3. Print het recept

Noodzakelijke voedingssupplementen

We hebben een reeks voedingssupplementen ontwikkeld die noodzakelijk zijn om complete en evenwichtige huisbereide maaltijden te koken
Omega 3 & 6

Omega Mix

De Omega Mix bevat zalm-, koolzaad- en zonnebloemolie om een perfecte balans te bieden tussen omega 3 en 6. Deze olie, toe te voegen aan de maaltijden, draagt bij aan de schoonheid van de huid en de vacht, versterkt de hartfunctie en het immuunsysteem en stimuleert de eetlust.

Mineralen-Vitamines

Nutrimix

De Nutrimix is een voedingssupplement dat noodzakelijk is voor huisbereide maaltijden. Het bevat alle nodige mineralen en vitaminen, evenals biergist en pre- en probiotica voor de darmflora. Ten slotte balanceert het de Ca/P ratio van de maaltijden.

Anti-tandsteen

Hertengewei

Hertengewei is de enige 100% natuurlijke tandenborstel die dieren respecteert. De hond zal proberen het merg, dat vol zit met heilzame voedingsstoffen, eruit te halen wat ervoor zal zorgen dat het tandsteen van zijn tanden verwijderd wordt.

Wie zijn wij?

90% van de mensen die voor hun hond kookt, doet dat op een foute manier. We hebben deze website opgericht om huisbereide maaltijden te promoten en mensen te helpen om volledige en evenwichtige maaltijden te koken.
pets

Vetchef

Wolfshaegen 2A,
3040 Huldenberg
[email protected]

room_service

Dog Chef

Alex en Alexis richtten ook Dog Chef op, een bedrijf dat verse en natuurlijke huisbereide maaltijden kookt, op maat van de hond en thuis geleverd.
www.dogchef.be
+32 (0) 2 808 13 58